Local Growth på Twitter

Skärmavbild 2015-01-02 kl. 13.31.48

Jag har smygstartat ett twitterkonto för bolaget. Eftersom jag är rätt aktiv på twitter som person och egentligen inte tror att man varken ska ha flera konton eller kan twittra trovärdig som ett varumärke så har det där med bolagstwitter fått lega på vänt av den enkla anledningen att jag inte riktigt lyckats hitta en vettig poäng med att twittra under bolaget.
En stor del av det jag gör är att läsa och förstå vad som händer och att använda bolagstwittrandet som en strategist digest med tips om läsvärda texter för observationer och orientering kändes till slut som ett bra användningsområde. Då kan de som inte vill följa mitt personliga twitter på @palace istället följa @localgrowth_se och få det gottigaste i longreads utan något annat som stör. Följ mig gärna och berätta om ni saknar någonting.

Författare: Martin Palacios

Hjälper beslutsfattare, ägare och styrelser att metodiskt och över tid lägga sin begränsade energi där den gör mest skillnad. Nås på +46761108901 eller martin@palacios.se. Twittrar som @palace.