Bloggen Stockholm och Projekt på egna ben!

Under fyra år byggde privatpersonen Mikael Levander på sin fritid upp det som blev Stockholms mest heltäckande bevakning av stadsbyggnad. Bloggen Stockholm & projekt var den självklara källan för omvärldsbevakning i stadsbyggnadsbranschen. Men i mars i år kunde man läsa på bloggen att den tog en paus. Mikael har under åren lagt ner väldigt mycket av sin tid och energi utan att egentligen få någon riktig uppskattning tillbaka för det. Motivationen och orken var svag, bloggens framtid oviss.

I dag är det därför roligt att kunna berätta att Riksbyggen går in och sponsrar Stockholm och Projekt fram till årskiftet. Bloggen har sen början på maj varit aktiv igen. Ambitionen är nu att hitta långsiktiga finansieringar så att Stockholm kan fortsätta ha en förstklassig bevakning av sin stadsbyggnad och dessutom kunna göra det på egna ben.  Vad har då min roll varit i det här? Jag har under våren hjälpt Stockholm & Projekt med just att styra om från att vara ett hobbyprojekt till att kunna stå på egna ben.

Ett nytt kapitel av Stockholm och Projekt börjar idag och jag önskar den lycka till på det som komma ska.

Om det är så att man inte jobbar på Riksbyggen men ändå vill se till att Stockholm och Projekts framtid är säkrad så råkar jag veta att de fortfarande behöver finansiering efter årskiftet. Slå mig en signal så förmedlar jag gärna kontakten.

Författare: Martin Palacios

Hjälper beslutsfattare, ägare och styrelser att metodiskt och över tid lägga sin begränsade energi där den gör mest skillnad. Nås på +46761108901 eller martin@palacios.se. Twittrar som @palace.